danger
Ο browser δεν υποστηρίζεται

Δεν υπάρχει υποστήριξη για τον Browser σας

  • Νεμέα Αγιωργίτικο Barrique Π.Ο.Π. 2014
    Νεμέα Αγιωργίτικο Barrique Π.Ο.Π. 2014

    Νεμέα Αγιωργίτικο Barrique Π.Ο.Π. 2014

    Ποικιλία: 100% Αγιωργίτικο.
    Περιοχή: Επιλεγμένοι αμπελώνες από τη ζώνη της Νεμέας.
    Γεύση: Η ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια ανέπτυξε ένα σύνθετο μπουκέτο με φρουτώδεις και καβουρδισμένους αρωματικούς χαρακτήρες, μια βελούδινη ισορροπημένη γεύση, γεμάτη αίσθηση. 
    Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 18 – 20 °C.
    Αλκοολικός τίτλος: 13% vol.

  • Νεμέα Αγιωργίτικο Π.Ο.Π. 2015
    Νεμέα Αγιωργίτικο Π.Ο.Π. 2015

    Νεμέα Αγιωργίτικο Π.Ο.Π. 2015

    Ποικιλία: 100% Αγιωργίτικο.
    Γεύση: Στο στόμα είναι ευχάριστο και φινετσάτο με μακρύ και φρουτώδες τελείωμα.
    Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16 - 18 ˚C.
    Αλκοολικός τίτλος: 12,5% vol.

  • Syrah Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος 2015
    Syrah Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος 2015

    Syrah Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος 2015

    Ποικιλία: Syrah. Η ερυθρή ποικιλία του γαλλικού νότου προσελκύει όλο και περισσότερους οινόφιλους παγκοσμίως.
    Γεύση: Αφθονία φρούτου, πληθωρικότητα, φρεσκάδα, θέρμη. Μοντέρνο ερυθρό κρασί, με ωραίο στιλ και ισχυρό χαρακτήρα.
    Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 18 °C.
    Αλκοολικός τίτλος: 13% vol.

  • Merlot Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος 2014
    Merlot Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος 2014

    Merlot Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος 2014

    Περιοχή: Αμπελώνες της ορεινής Αιγιάλειας.
    Γεύση: Με κομψότητα και στιλ, καμαρώνει για τα κυρίαρχα αρώματα δαμάσκηνου και κερασιού. Φίνες τανίνες και καλή δομή υποστηρίζουν τον χαρακτήρα που προσδίδει η περιοχή στην ποικιλία.
    Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16 – 18 °C.
    Αλκοολικός τίτλος: 13% vol.

  • Μαλαγουζιά Π.Γ.Ε. Στερεά Ελλάδα 2016
    Μαλαγουζιά Π.Γ.Ε. Στερεά Ελλάδα 2016

    Μαλαγουζιά Π.Γ.Ε. Στερεά Ελλάδα 2016

    Περιοχή: Ο αμπελώνας στις Πλαγιές Κιθαιρώνα καλλιεργείται στο ιδανικό υψόμετρο των 460m.
    Ποικιλία: Σπάνια ελληνική ποικιλία, 100% Μαλαγουζιά.
    Γεύση: Μακρύ τελείωμα στο στόμα και γοητευτική επίγευση.
    Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 10 - 12 °C.
    Αλκοολικός τίτλος: 12% vol.

  • Οινοχώρα Σαββατιανό Ροδίτης Chardonnay Π.Γ.Ε. Πλαγιές Κιθαιρώνα 2016
    Οινοχώρα Σαββατιανό Ροδίτης Chardonnay Π.Γ.Ε. Πλαγιές Κιθαιρώνα 2016

    Οινοχώρα Σαββατιανό Ροδίτης Chardonnay Π.Γ.Ε. Πλαγιές Κιθαιρώνα 2016

    Περιοχή: Από αμπελώνες που καλλιεργούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια στις Πλαγιές Κιθαιρώνα.
    Γεύση: Είναι κρασί με δυνατή, φρουτώδη γεύση.
    Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 9 - 10 °C.
    Αλκοολικός τίτλος: 12% vol.

  • Σαντορίνη Ασύρτικο Π.Ο.Π. 2016
    Σαντορίνη Ασύρτικο Π.Ο.Π. 2016

    Σαντορίνη Ασύρτικο Π.Ο.Π. 2016

    Ποικιλία: 100% Ασύρτικο.
    Γεύση: Ευχάριστη οξύτητα με μεταλλική γεύση, χαρακτηριστική της άνυδρης, ηφαιστειογενούς γης της Σαντορίνης.
    Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 9 - 11 °C.
    Αλκοολικός τίτλος: 13% vol.

  • Σάμος οίνος γλυκός Π.Ο.Π.
    Σάμος οίνος γλυκός Π.Ο.Π.

    Σάμος οίνος γλυκός Π.Ο.Π.

    Ποικιλία: Μοσχάτο Σάμου.
    Περιοχή: Το νησί της Σάμου μας δίνει κρασιά που συγκαταλέγονται στη λίστα των μυθικών γλυκών κρασιών του κόσμου.
    Γεύση: Μεστό και συγχρόνως φινετσάτο, εμφανίζει όμορφη ισορροπία και φρουτώδη επίγευση.
    Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8 – 10 °C.
    Αλκοολικός τίτλος: 15% vol.