Χοιρινά Σουβλάκια στη Μαρινάδα

Mε αχλάδι, Μάνγκο, Τζίντζερ, μπανάνα και μπισκότο Βρώμης

ΥΛΙΚΑ:

80 ΓΡΑΜ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

40 ΓΡΑΜ ΜΗΛΟΞΙΔΟ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

1 ΚΟΥΤ ΤΙΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΚΟΥΤ ΤΙΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΑΠΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ. ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΜEΙΓΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ. ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ, ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ. ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ. ΣΥΝΟΔΕΥΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΨΗΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ. ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.