Σαλάτα λολο με καλαθάκι λίμνου

Με ακτινίδιο, αχλάδι, κόκκινο μήλο και χυμό ανάμικτο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

40 γραμ γιαουρτι στραγγιστό

40 γραμ Cream cheese

15 γραμ βαλσάμικο ξυδι με μέλι «Αρχαϊκά»

2 γραμ αλάτι

0,5 γραμ πιπέρι

1 κ.τ.σ βασιλικό ψιλοκομμένο

30 γραμ ελαιόλαδο

40 γραμ χυμό πορτοκάλι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ενα μίξερ και τα χτυπάμε.

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

50 γραμ Iceberg

50 γραμ lolo κόκκινο

50 γραμ lolo πράσινο

50 γραμ καλαθάκι Λήμνου

20 γραμ βινεγκρέτ γιαουρτιού

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τα φύλλα και τα ανακατεύουμε. Από πάνω βάζουμε το καλαθάκι και σερβίρουμε από δίπλα τη βινεγκρέτ.