Σαλάτα με γραβιέρα Αμφιλοχίας

Με ανανά, Χαλβά, Μάνγκο και Χυμό Πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

25 γραμ μηλόξυδο

50 γραμ χυμό πορτοκάλι

25 γραμ ταχίνι

3 γραμ αλάτι

0,5 γραμ πιπέρι

25 γραμ μουστάρδα

15 γραμ μέλι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μίξερ και τα χτυπάμε.

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

50 γραμ ντοματίνια κομμένα στη μέση

100 γραμ αγγούρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

50 γραμ γαλλική σάλάτα

50 γραμ lolo κόκκινο

30 γραμ βινεγκρέτ ταχίνι

40 γραμ γραβιέρα Αμφιλοχίας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τα φύλλα lolo και τη γαλλική σαλάτα. Προσθέτουμε τα τοματίνια, το αγγούρι και τα ανακατεύουμε.

Από πάνω βάζουμε τη γραβιέρα και σερβίρουμε από δίπλα τη βινεγκρέτ.