Κουλούρι Θεσσαλονίκης με καλαθάκι Λήμνου και γαλοπούλα βραστή

ΥΛΙΚΑ

1 τεμ κουλούρι Θεσσαλονίκης

40 γραμ άλειμμα μπρόκολο (βλέπε συνταγή)

40 γραμ καλαθάκι Λήμνου, κομμένο σε λεπτές φέτες

30 γραμ τοματίνια, κομμένα σε λεπτές οριζόντιες ροδέλες

20 γραμ γαλοπούλα βραστή σε φέτες, κομμένη σε λωρίδες

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κουλούρι στα δύο και το αλείφουμε και από τις δύο μεριές με το άλειμμα μπρόκολο. Το γεμίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά και το σκεπάζουμε με το επάνω κομμάτι απο το κουλούρι.

 

Μπορεί να σερβιριστεί ολόκληρο ή και κομμένο.