Πρέτσελ με γραβιέρα Κρήτης και βραστή γαλοπούλα

Με ανανά, Χαλβά, Μάνγκο και Χυμό Πορτοκάλι

Υλικά

1 ψωμάκι πρέτσελ

10 g γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. σε λεπτές φλούδες

2 λεπτές ροδέλες τομάτας

28 g βραστή γαλοπούλα

5 g ανάμεικτη σαλάτα

 

Υλικά για τη σάλτσα

35 g μαγιονέζα

12 g καρότο, τριμμένο στον λεπτό τρίφτη

 

Σερβίρισμα

Κόβετε το ψωμάκι λοξά, όπως στη φωτογραφία. Απλώνετε στο κάτω μέρος τη σάλτσα, βάζετε τη γαλοπούλα και από πάνω τοποθετείτε την τομάτα και έπειτα τις φλούδες γραβιέρας. Πάνω από τη γραβιέρα βάζετε την ανάμεικτη σαλάτα και κλείνετε το ψωμάκι.