Με ανανά, Χαλβά, Μάνγκο και Χυμό Πορτοκάλι

Με ανανά, Χαλβά, Μάνγκο και Χυμό Πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ

180 γραμ φρέσκο ανανά καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια για να μπορέσουν να λιωσουν στο μπλέντερ

120 γραμ χαλβά Γλυκάνθη με άρωμα βανίλια (ο χαλβάς πρέπει να είναι καλά τριμμένος και πρέπει να πέσει στη μέση των φρούτων)

220 γραμ μάνγκο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

150 γραμ φρέσκο χυμό πορτοκάλι

8 γραμ σκόνη κανέλας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τον ανανά, το χαλβά, το μάνγκο, το χυμό πορτοκάλι, τη σκόνη κανέλας και τα χτυπάμε.

ΑΠΟΔΟΣΗ: 540 γραμ