Συνοδοιπόροι

Γνώρισε τους Συνοδοιπόρους μας

Συνοδοιπόροι

Τοπικα προϊοντα Νωμα απο τη Λημνο - Νταμπιζας

Νταμπιζας

Απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι στην Λήμνο με Συνοδοιπόρο την εταιρία Νταμπίζας

Στη Lidl Ελλάς αναζητούμε διαρκώς προϊόντα τα οποία έχουν φτιαχτεί με μεράκι από χέρια Ελλήνων παραγωγών και κρύβουν μέσα τους τις παραδόσεις και τις αξίες κάθε τόπου. Με αυτήν τη λογική ξεκίνησε και η συνεργασία μας με την εταιρεία Νταμπίζας στη Λήμνο, πριν από 10 χρόνια.

Ο συνδυασμός της χλωρίδας και των πρώτων υλών του νησιού με το μεράκι και την εξειδικευμένη τεχνική της εταιρείας Νταμπίζας, ήταν αυτά που οδήγησαν στη δημιουργία των τοπικών γευστικών προϊόντων της Λήμνου που ταξιδεύουν πλέον σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΩΜΑ - ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Α.Ε

Συνοδοιπόροι - Πατεράκης Γιώργος

Πατεράκης Γιώργος

Στη συνεργασία μας με την Πατεράκης Α.Ε. μάς ενώνει ένας κοινός στόχος: να βρεθούν τα τοπικά, κρητικά προϊόντα και συγκεκριμένα το απάκι Νώμα, σε κάθε πιάτο, σε κάθε τραπέζι και σε κάθε μεριά της Ελλάδας.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους Συνοδοιπόρους μας φέρνουν την ποιότητα και την παράδοση των προϊόντων Νώμα καθημερινά στο τραπέζι σας.

Κωνσταντίνος Παπαγιάννης

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Πιστεύουμε στις σταθερές συνεργασίες με εταιρείες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς. Για αυτό και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε από το 2008 με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. Μία χαλβαδοποιία που ιδρύθηκε το 1949 στη Λάρισα ως οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σουσαμένιου χαλβά και που σήμερα παράγει μία μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων με βάση το σουσάμι (χαλβά, ταχίνι, παστέλι) καθώς και μια σειρά από μαρμελάδες φρούτων, προϊόντα επάλειψης, λουκούμια, μέλι και γλυκόζη. Με 26 πλέον κωδικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, η επιχείρηση συνεχίζει να δίνει έμφαση στην παραγωγή Ελληνικών προϊόντων και στην ποιότητά τους, τηρώντας την κοινή μας υπόσχεση, να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.   

Cavino - Γιάννης Αναστασίου

Cavino

Cavino

Στη Lidl Ελλάς γνωρίζουμε τη σημασία του να έχουμε συνεργάτες που μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες αξίες και τους ίδιους στόχους: να προσφέρουν κάθε μέρα υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες μας.
Σε αυτό το πλαίσιο, συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με την εταιρία Cavino, μία από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα. Η μοναδική τοποθεσία του κτήματος, το δυναμικό του εδάφους, το εξαίσιο μικροκλίμα και η διαρκής φροντίδα αποτελούν τα εχέγγυα για την παραγωγή εξαιρετικών λευκών, ροζέ αλλά και κόκκινων κρασιών.
Βασικός μας στόχος και όραμα είναι η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα, τόσο
στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και η πιστότητα στην παραγωγή ποιοτικών
οίνων. Στην Cavino, σε συνεργασία με τη Lidl, παράγονται κρασιά που διανέμονται στην Ελλάδα και σε 27 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Κρασιά τα οποία έχουν βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και από καταξιωμένους, παγκόσμιας εμβέλειάς οινοκριτικούς.

Cavino

Ελληνική Ζύμη - Μιχάλης Αραμπατζής

Αραμπατζής

Ελληνική Ζύμη - Αραμπατζής

Στη Lidl Ελλάς δημιουργούμε σταθερές συνεργασίες με εταιρίες που προάγουν την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων. Για αυτό και η συνεργασία μας με την εταιρία Αραμπατζής - Ελληνική Ζύμη μας κάνει περήφανους κάθε μέρα. Τα προϊόντα ζύμης, τις σφολιάτες και τα φύλλα, τις πίτες, τα στριφτά, τις πίτσες και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων «Καρδίς» τα εμπιστεύεστε και τα απολαμβάνετε καθημερινά. Είναι όλα απο μια εταιρία που δεν χρησιμοποιεί καθόλου υδρογονωμένα λιπαρά και έτσι είστε βέβαιοι για την άριστη ποιότητά τους. Η συνεργασία μας, από το 2004 έως σήμερα, μας κάνει διπλά περήφανους γιατί μέσα από τις εξαγωγές της εταιρίας, η ελληνική ζύμη και τα προϊόντα δίνουν παραδείγματα καινοτομίας και ποιότητας σε όλη την Ευρώπη.

ΕΥΡΟΚΛΥΔΩΝ - Γιωργος Κακιας

Euroklidon

Ευροκλύδων

Στη Lidl Ελλάς στηρίζουμε τους συνεργάτες μας που εργάζονται συνεχώς για την ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων τους. Για αυτό και είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με την εταιρία Ευροκλύδων. Μια γαλακτοπαραγωγική εταιρία με ιστορία 3 γενεών που, πέρα από τον σεβασμό στην παράδοση και την προσήλωση στις αγνές πρώτες ύλες, δημιουργεί συνεχώς προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με τις πιο σύγχρονες ποιοτικές προδιαγραφές. Μαζί δημιουργήσαμε τη Βιολογική φέτα ΓΑΛΠΟ, αιγοπρόβειο τυρί με λιγότερο αλάτι και λιγότερα λιπαρά, αλλά και τα επιδόρπια (ρυζόγαλο, κρέμα βανίλια & σοκολάτα) με γάλα λίγων ωρών. Για να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε άριστα ποιοτικά προϊόντα στην καθημερινή μας διατροφή, όποιες και αν είναι οι ανάγκες μας.

ΝΕΟΚΛΗΣ ΛΕΧΟΥΔΗΣ - ΙΑΣΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ίασμος Ροδόπης

Νεοκλής Λεχούδης

Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε πολύ στη δύναμη των «ντόπιων». Στις τοπικές συνταγές, στα έθιμα, στις παραδόσεις, στο μεράκι των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών. Για αυτό και η συνεργασία μας με τους Θρακιώτικους Φούρνους μάς γεμίζει τιμή και περηφάνια. 

Μια οικογενειακή επιχείρηση από τον Ίασμο Ροδόπης που, εδώ και 3 γενιές, φουρνίζει γεύση και παράδοση με τα πιο αγνά ελληνικά υλικά. Συνταγές τοπικές της Θράκης, από ανθρώπους που σέβονται την ιστορία, την παράδοση και την πίστη στην άριστη ποιότητα. Ψωμιά, κουλούρια, αρτοποιήματα και χειροποίητες χορτόπιτες που μπορείτε και απολαμβάνετε φρεσκοψημένα, πολλές φορές την ημέρα, σε κάθε μας κατάστημα στη γωνιά του «Φούρνου» μας.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ «ΤΣΑΤΣΑΚΗ» - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ

Αριστείδης Τσατσάκης

Στη Lidl Ελλάς εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και εταιριών. Για αυτό και είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με την εταιρία «Τσατσάκης».

Μια οικογενειακή επιχείρηση από το Ηράκλειο της Κρήτης που είχε όνειρο να «ταξιδέψει» την Κρήτη σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο με τα κρητικά παξιμάδια, τα κριτσίνια και άλλες κρητικές λιχουδιές.

Πολλά από τα προϊόντα της εταιρίας Τσατσάκης εντάσσονται στην επωνυμία «Χρυσός Μύλος», η οποία κυκλοφορεί αποκλειστικά στα καταστήματα Lidl. Αυτές είναι κάποιες από τις γεύσεις που εμπιστεύεστε και απολαμβάνετε καθημερινά για τις άριστες πρώτες ύλες, τις παραδοσιακές τους συνταγές και την άριστη ποιότητά τους.

Νίκος Μαρματάκης - Kreta Food - Χανιά Κρήτης

Kreta Food

Νίκος Μαρματάκης

Στη Lidl Ελλάς το πρώτο προϊόν που τοποθετήθηκε στα ράφια μας το 1999 ήταν το ελληνικό ελαιόλαδο. Από την Kreta Food. Μια ελληνική εταιρία που γνωρίζει το παρθένο ελαιόλαδο πολλές γενιές τώρα. Που σέβεται τον ευλογημένο καρπό από τον σπόρο μέχρι την ωρίμανσή του. Από το ελαιοτριβείο μέχρι το μπουκάλι.
Γιατί στην Kreta Food σέβονται και αγαπούν το ελαιόλαδο πολλά χρόνια τώρα. Όπως του αξίζει. Και εμείς σεβόμαστε και στηρίζουμε τέτοιους συνεργάτες που, με την προσήλωσή τους στο ποιοτικό προϊόν και την άριστη γεύση, κάνουν περήφανους όλους τους Έλληνες με το κρητικό ελαιόλαδο να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Αθηνα Τεκιρδαγλη - ALIA M.I.K.E. Πει Δοκου - Χαλκίδα

Αθηνά Τεκίρδαγλη

Αθηνά Τεκίρδαγλη

Στη Lidl Ελλάς δε σταματάμε ποτέ να αναζητούμε νέες συνεργασίες για ανάπτυξη της γκάμας μας με ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε και με την εταιρία Alia, η οποία μας προμηθεύει όλο τον χρόνο και ανάλογα με την εποχή, ψάρια ελεύθερης αλίευσης.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ψάρια από τις ελληνικές θάλασσες είναι τα πιο γευστικά και ποιοτικά του κόσμου, όπως ο φρέσκος γαύρος, η μαρίδα, η σαρδέλα, τα μπακαλιαράκια και πολλά άλλα που βρίσκετε στα καταστήματα Lidl.

Η Alia φροντίζει να τα έχουμε όσο πιο φρέσκα γίνεται κάθε μέρα. Αλίευση στο Αιγαίο, παραδοσιακός «χεράτος» καθαρισμός στη Χαλκίδα και συσκευασία υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών μπορούν να διασφαλίσουν ότι το καθημερινό μας τραπέζι θα «μυρίζει θάλασσα».

Κατερινα Χατζηγεωργιου - Αμβροσία - ΒΙ.ΠΕ. Σινδου, Θεσσαλονικη

Αμβροσία - Συνοδοιπόροι

Κατερίνα Χατζηγεωργίου

Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε ότι η καλή καθημερινή διατροφή βασίζεται στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών. Για αυτό και η συνεργασία μας με την εταιρία Αμβροσία, η οποία μας παρέχει μεγάλη ποικιλία σε έτοιμα γεύματα και αλοιφές, μας κάνει περήφανους.

Από το 1962 η Αμβροσία αποδεικνύει καθημερινά την προσήλωσή της στις άριστες πρώτες ύλες, τον σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές και στη διατροφική αξία των προϊόντων που ανταποκρίνονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής των πελατών μας.

Θερμοκηπια Θρακης - Νεο Ερασμιο, Ξανθη

Θερμοκήπια Θράκης

Θερμοκήπια Θράκης

Στη Lidl Ελλάς εργαζόμαστε καθημερινά με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Για αυτό και η συνεργασία με τα «Θερμοκήπια Θράκης» μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

Η μοντέρνα και σύγχρονη θερμοκηπιακή μονάδα της Ελλάδας που δεν χρησιμοποιεί καμιά συμβατική πηγή ενέργειας, αλλά βασίζεται στη δύναμη της γεωθερμίας της περιοχής της Θράκης.

Στα 185 στρέμματα των θερμοκηπίων αποδεικνύεται πώς το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και οι τεχνολογικές καινοτομίες μπορούν να υπηρετήσουν τη φυτική παραγωγή με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η παραγωγή και ανάπτυξη των φρέσκων υδροπονικών προϊόντων ακολουθούν ορθές γεωργικές πρακτικές και έτσι οι τομάτες και τα αγγούρια που βρίσκετε στα καταστήματα Lidl είναι ασφαλή, άριστης ποιότητας και με σχεδόν μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ιωαννα Βουλαγγα-Τριανταφυλλου - Αγροκτημα Τριανταφυλλου - Μακρυχωρι Λαρισας

«Αγρόκτημα Τριανταφύλλου» - Μακρυχώρι Λάρισας

Ιωάννα Βουλάγγα-Τριανταφύλλου

Στη Lidl Ελλάς αναζητούμε συνεργάτες που αγαπούν τη δουλειά τους και αυτό φαίνεται στα προϊόντα που παράγουν. Για αυτό και μέσα από τη συνεργασία μας με την εταιρία «Τριανταφύλλου», από το 2013, σας προσφέρουμε τις γεύσεις και τα αρώματα που κάνουν τα καλοκαίρια μας να αξίζουν. Με ειδικές μεθόδους καλλιέργειας, παράγει όλα αυτά τα χρόνια τα πιο εκλεκτά καρπούζια και πεπόνια, έχοντας σαν στόχο και όραμα τη συνέχεια της παράδοσης.

Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες στη Λάρισα και οι συνεχείς έλεγχοι στα 800 στρέμματα που διαθέτει η εταιρία «Τριανταφύλλου» τόσο από τον ίδιο, όσο και από τη Lidl Ελλάς εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα και τη μοναδική τους γεύση.

Και όταν συναντάς τέτοιους συνεργάτες που τιμούν την ελληνική γη και παραγωγή, οφείλεις να προσφέρεις τα προϊόντα τους απλόχερα σε όλους.

Γιαννης Ντεληδημος - Intertrade - Οινοφυτα Βοιωτιας

Intertrade - Συνοδοιπόροι

Γιάννης Ντεληδήμος - Intertrade

Στη Lidl Ελλάς εργαζόμαστε καθημερινά για τη
στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Για αυτό και η συνεργασία μας με την INTERTRADE
από το 2006 μας γεμίζει υπερηφάνεια.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε με την
παραγωγή ενός μόνο προϊόντος, της
χαρτοπετσέτας, ενώ σήμερα η INTERTRADE
είναι η μεγαλύτερη εταιρία επεξεργασίας
χάρτου στην Ελλάδα.

Μια πολύ σημαντική θέση και διάκριση που
οφείλεται απολύτως στις άριστες ποιοτικές
προδιαγραφές της εταιρίας και στον ασφαλή
σχεδιασμό των προϊόντων, σύμφωνα με τις ανάγκες
των καταναλωτών.

Υφαντης - Κηφισια Αττικης

Συνοδοιπόροι - Υφαντής

Υφαντής

Στη Lidl Ελλάς εργαζόμαστε καθημερινά με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Για αυτό και η συνεργασία μας με την εταιρία ΥΦΑΝΤΗΣ μάς δίνει το πλεονέκτημα να σας προσφέρουμε αλλαντικά άριστης ποιότητας κάθε μέρα. Το όνομα ΥΦΑΝΤΗΣ είναι συνώνυμο της άριστης ποιότητας, της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης. Με την εμπειρία 40 χρόνων στην αγορά και τη γνώση των γευστικών αναγκών και προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών, η συνεργασία μας για τα αλλαντικά ΑΓΡΟΙΚΙΑ μάς φέρνει καθημερινά πιο κοντά στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη δική σας ικανοποίηση.

Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο δημιουργούνται μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.