Όροι και προϋποθέσεις και πληροφορίες προστασίας δεδομένων για την “Lidl Kids Team” κλήρωση.


I. Όροι και Προϋποθέσεις


Η κλήρωση διεξάγεται από την Λιντλ Ελλάς και Σια Ο.Ε., Ο.Τ. 31, ΔΑ 13, Τ.Θ 1032, Τ.Κ. 57022, Σίνδος, Α.Φ.Μ. 093683423. Η συμμετοχή στην κλήρωση υπόκειται αποκλειστικά στους παρακάτω όρους.


1. Δικαίωμα συμμετοχής


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι χρήστες του Lidl Plus που κατοικούν στην Ελλάδα (διαθέτουν ελληνικό ΑΦΜ), είναι τουλάχιστον 18 χρονών κατά τη στιγμή συμμετοχής τους και είναι οι νόμιμοι κηδεμόνες, κατά την ελληνική νομοθεσία, παιδιού ηλικίας μεταξύ 6 και 10 ετών ("εκπροσωπούμενο παιδί") κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών από τις 14 Ιουνίου 2024 έως 14 Ιουλίου 2024 (εφεξής αναφερόμενο επίσης ως "UEFA EURO 2024TM").


Η συμμετοχή στην κλήρωση απαιτεί τα ακόλουθα:


Διαθεσιμότητα του εκπροσωπούμενου παιδιού και του συμμετέχοντα (εναλλακτικά άλλου νόμιμου κηδεμόνα) να ταξιδέψει στη Γερμανία για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα κατά της διάρκεια του UEFA EURO 2024TM (διαμονή τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεων),

Κατοχή έγκυρων ταξιδιωτικών εγγράφων για τον συμμετέχοντα (εναλλακτικά άλλου νόμιμου κηδεμόνα) και του εκπροσωπούμενου παιδιού σε περίπτωση κλήρωσης τους.


2. Αποκλεισμός συμμετεχόντων


Η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο με το όνομα του ίδιου του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών ή ψευδών στοιχείων κατά την εγγραφή, ο συμμετέχων μπορεί να αποκλειστεί από την κλήρωση. Εργαζόμενοι της ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και όλων των εταιριών του ομίλου Schwarz αποκλείονται από τη συμμετοχή στην κλήρωση.


3. Συμμετοχή στην κλήρωση του Lidl Plus


Η συμμετοχή στην κλήρωση είναι δωρεάν και γίνεται για λογαριασμό του εκπροσωπούμενου παιδιού. Είναι δυνατή εντός του χρονικού διαστήματος από Πέμπτη 07.03.2024 έως και Τετάρτη 01.05.2024. Ο χρήστης μπορεί να κάνει κλικ στο banner UEFA EURO 2024TM, το οποίο τον οδηγεί στην φόρμα συμμετοχής για την κλήρωση και το οποίο θα βρει στην αρχική οθόνη της εφαρμογής Lidl Plus. Τσεκάροντας το checkbox και κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ", ο χρήστης Lidl Plus λαμβάνει μέρος στην κλήρωση.


Στη συνέχεια, ο συμμετέχων θα δει τα στοιχεία του λογαριασμού του (όνομα, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που είναι αποθηκευμένα στον My Lidl λογαριασμό του, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κλήρωση του επάθλου. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να τροποποιηθούν εκ των υστέρων μέχρι τη λήξη περιόδου συμμετοχής στην κλήρωση. Οι πληροφορίες λογαριασμού μπορούν να προβληθούν μέσω της εφαρμογής Lidl Plus στην ενότητα "Περισσότερα" - "Ο Lidl λογαριασμός μου" - "Προσωπικά στοιχεία".


4. Λήξη προθεσμίας συμμετοχής στην κλήρωση


Η συμμετοχή είναι δυνατή μέχρι και την Τετάρτη 01.05.2024. Ο ηλεκτρονικά καταγεγραμμένος χρόνος λήψης του αποδεικτικού δήλωσης συμμετοχής στο σύστημα είναι καθοριστικός.


5. Έπαθλο


Ο συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μια θέση για το εκπροσωπούμενο παιδί ως συνοδός παίκτη στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος συνοδών παικτών της UEFA σε έναν αγώνα του UEFA EURO 2024TM στη Γερμανία. Το εκπροσωπούμενο παιδί ως νικητής θα συνοδεύσει έναν ποδοσφαιριστή κάποιας εκ των συμμετεχουσών ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ενός αγώνα UEFA EURO 2024TM. Η ακριβής ημερομηνία και ο αγώνας στον οποίο θα συμμετέχει το εκπροσωπούμενο παιδί θα ανακοινωθούν μετά την κλήρωση των νικητών. Το εκπροσωπούμενο παιδί που θα συνοδεύσει τους παίκτες θα εφοδιαστεί από τη Lidl με μια στολή (αποτελούμενη από σορτσάκι, φανέλα, κάλτσες και παπούτσια), τα οποία θα φορέσει την ημέρα του αγώνα. Το εκπροσωπούμενο παιδί θα λάβει επίσης πρόσθετο ρουχισμό (φούτερ με κουκούλα, αντιανεμικό, φανέλα) ενώ περιλαμβάνονται επίσης τα ακόλουθα:


• Ταξίδι μετάβασης και επιστροφής από ένα ήδη επιλεγμένο αεροδρόμιο από και προς τη χώρα διαμονής του νικητή (εναλλακτικά ενός άλλου νόμιμου κηδεμόνα) και του εκπροσωπούμενου παιδιού, στη Γερμανία στον καθορισμένο τόπο διεξαγωγής του αγώνα κατά την ανακοινωθείσα ημερομηνία. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο/ξενοδοχείο.

• Μεταφορά στο στάδιο και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

• Δύο διανυκτερεύσεις κατά την περίοδο διεξαγωγής του καθορισμένου αγώνα σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου 3 ή 4 αστέρων κοντά στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα. Διατροφή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη Γερμανία (δείπνο την ημέρα άφιξης, πρωινό στο ξενοδοχείο, γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας με τη μορφή σνακ, δείπνο). Δεν περιλαμβάνονται πρόσθετα γεύματα (π.χ. πρόσθετη διατροφή στο στάδιο).

• Εισιτήρια κατηγορίας 2 για τον νικητή (εναλλακτικά άλλον νόμιμο κηδεμόνα) και το εκπροσωπούμενο παιδί για τον αγώνα στον οποίο το παιδί είναι συνοδός παίκτη.

• Οποιαδήποτε άλλη παροχή/δαπάνη/κόστος πλην των προαναφερθέντων επιβαρύνει τον ταξιδιώτη.


Ο νικητής δεν μπορεί να επιλέξει σε ποιον αγώνα θα ορισθεί το εκπροσωπούμενο παιδί ως συνοδός παίκτη. Περαιτέρω λεπτομέρειες (συμπεριλαμβανομένου του δρομολογίου) θα ανακοινωθούν μετά την κλήρωση.


Αφού ενημερωθεί ο νικητής για την νίκη του στην κλήρωση, θα πρέπει να αποστείλει στον Διοργανωτή μέσω email ή να αναφέρει τηλεφωνικώς στον αρμόδιο υπάλληλο τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, ΑΦΜ και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την απόδοση του δώρου).


Ο κάθε νικητής θα πρέπει να προωθήσει στην Λιντλ Ελλάς την ταυτότητα οφειλής που βλέπει στον προσωπικό του λογαριασμό taxisnet για να καταβληθεί από τη Λιντλ Ελλάς προτού αυτή χαρακτηριστεί ληξιπρόθεσμη. Σε διαφορετική περίπτωση η Λιντ Ελλάς θα καταβάλει μόνο το ποσό του φόρου και όχι των σχετικών τόκων υπερημερίας.6. Κλήρωση και ενημέρωση νικητών


Θα κληρωθούν συνολικά δέκα (10) νικητές καθώς και ισάριθμοι δέκα (10) αναπληρωματικοί νικητές. Οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της διοργανώτριας εταιρείας, κεκλεισμένων των θυρών και παρουσία νομικού συμβούλου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 08.05.2024.


Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 15.05.2024. Ο νικητής μπορεί να ενημερωθεί τηλεφωνικά μόνο αν έχει ήδη συναινέσει σε αυτό προηγουμένως μέσω e-mail. Μετά την ανακοίνωση της κλήρωσης του, ο νικητής θα λάβει έναν εξατομικευμένο σύνδεσμο που οδηγεί σε μια περαιτέρω πλατφόρμα εγγραφής εκτός Lidl Plus. Εκεί, ο νικητής θα κληθεί να παράσχει ή να υποβάλει τα απαιτούμενα στοιχεία του εκπροσωπούμενου παιδιού και του συμμετέχοντος, καθώς και τις ζητούμενες πληροφορίες και έγγραφα (π.χ. ταξιδιωτική άδεια για το παιδί). Ως συνοδός που θα συνοδεύει το εκπροσωπούμενο παιδί στο ταξίδι του στη Γερμανία μπορεί να οριστεί και άλλο πρόσωπο εκτός από τον συμμετέχοντα στην κλήρωση, αρκεί να έχει την ιδιότητα νόμιμου κηδεμόνα κατά την ελληνική νομοθεσία. Ο συμμετέχων είναι υπεύθυνος να ενημερώσει αυτό το άλλο πρόσωπο για τους όρους που αναφέρονται εδώ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει επιβεβαίωση της κηδεμονικής σχέσης μέσω της προσκόμισης των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων (π.χ. ληξιαρχική πράξη γέννησης, δικαστική απόφαση κ.λπ.). Η μη προσκόμιση τους ή η μη επιβεβαίωση της κηδεμονικής σχέσης μέσω αυτών θα αποκλείει τον συμμετέχοντα ή το άλλο πρόσωπο κατά τα ανωτέρω από το έπαθλο χωρίς να διατηρούν οποιοδήποτε χωρίς δικαίωμα για αποζημίωση ή άλλη ικανοποίηση από τον Διοργανωτή.

Εάν ο νικητής δεν ανταποκριθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ειδοποίηση του, η διεκδίκηση του επάθλου θα λήξει και θα αποδοθεί στον πρώτο (κατά τη σειρά που αναδείχθηκε από την κλήρωση) επιλαχόντα. Ο συμμετέχων είναι υπεύθυνος για την ακρίβεια της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του επάθλου σε μετρητά, η πληρωμή του σε είδος ή η ανταλλαγή του με κάτι άλλο.


7. Τελικές διατάξεις


Η Λιντλ Ελλάς και Σια Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή τροποποιήσει τον διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή χωρίς να αναφέρει την αιτία. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ακυρώσει συμμετοχές που προσβάλλουν την εικόνα της, τα χρηστά ήθη και έθιμα, τη δημόσια αιδώ, κ.λπ. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.


Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό συνεπάγεται την πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων συμμετοχής και των όρων χρήσης της εφαρμογής Lidl Plus που είναι διαθέσιμοι εντός της εφαρμογής, καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση των συμμετεχόντων από κάθε σχετική αξίωση, απαίτηση και δικαίωμα έναντι του Διοργανωτή. Επίσης, η συμμετοχή στον διαγωνισμό καθώς και η αποδοχή των δώρων από τους νικητές ισοδυναμεί αυτομάτως με δήλωση απαλλαγής ευθύνης του διοργανωτή από κάθε ευθύνη χωρίς κανένα περιορισμό. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται με οποιονδήποτε τρόπο για έμμεσες ή άμεσες ζημίες που προκύπτουν από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ή από την αδυναμία πρόσβασης στο διακομιστή του ίντερνετ, εκτός κι αν οφείλονται σε βαριά αμέλεια ή δόλο για τα οποία ευθύνεται ο διοργανωτής. Επιπλέον ο διοργανωτής δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε τεχνικές βλάβες, ιδιαίτερα για διακοπές παροχής του δικτύου, ηλεκτρονικές βλάβες ή βλάβες στον υπολογιστή.

Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενη ύπαρξη ποιοτικού προβλήματος/ελαττώματος των δώρων, το οποίο οφείλεται σε υπαιτιότητα της προμηθεύτριας – παραγωγού εταιρίας ή/και προέκυψε κατά το στάδιο παραγωγής τους. Δεν ευθύνεται επίσης για ενδεχόμενη ύπαρξη ποιοτικού προβλήματος των δώρων, το οποίο επήλθε μετά την παράδοσή τους στον τυχερό νικητή.


Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Όλες οι διαφορές που προκύπτουν από τους παρόντες όρους θα υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.


Οι παρόντες όροι που διέπουν τον διαγωνισμό έχουν κατατεθεί στον συμβολαιογράφο Θεσσαλονίκης κ. Εμμανουήλ Σαραγιώτη, οδός Ερμού 25, απ’ όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λαμβάνει αντίγραφο, με δικά του έξοδα.II Πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων

1. Πληροφορίες σχετικά με τον υπεύθυνο επεξεργασίας

Η Λίντλ Ελλάς και ΣΙΑ Ο.Ε. είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων και των νικητών. Η Λίντλ Ελλάς και ΣΙΑ Ο.Ε. έχει ορίσει υπεύθυνο προστασίας δεδομένων, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση.

2. Κατηγορίες και πηγή των δεδομένων

Για την υλοποίηση της κλήρωσης, η Λίντλ Ελλάς και ΣΙΑ Ο.Ε. λαμβάνει τα ακόλουθα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από την Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm ("Lidl Stiftung"):

- Αναγνωριστικό πελάτη όλων των συμμετεχόντων στην κλήρωση,

- επιπλέον όνομα, επώνυμο, αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των νικητών.

Επιπλέον, η Λιντλ Ελλάς και Σια Ο.Ε. μπορεί να συλλέξει απευθείας από τους νικητές οποιαδήποτε άλλα προσωπικά δεδομένα απαιτούνται για την αποστολή ή την παράδοση του δώρου, καθώς και για την υποβολή της σχετικής δήλωσης φόρου διαγωνισμού, όπως π.χ. ενδεικτικά το Α.Φ.Μ. αυτών.

3. Σκοποί και νομικές βάσεις της επεξεργασίας

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στα πλαίσια της συμμετοχής στην κλήρωση θα χρησιμοποιηθούν από τη Λίντλ Ελλάς και ΣΙΑ Ο.Ε. αποκλειστικά για τους σκοπούς της διοργάνωσης της κλήρωσης (π.χ. προσδιορισμός του νικητή, ενημέρωση του νικητή, αποστολή επάθλου). Η νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων στο πλαίσιο της κλήρωσης είναι το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του ΓΚΠΔ. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων που αναφέρονται στο σημείο 2 στη Λίντλ Ελλάς και ΣΙΑ Ο.Ε. Χωρίς αυτά τα δεδομένα δεν είναι δυνατή η συμμετοχή στην κλήρωση.

Στο πλαίσιο του επάθλου ενδέχεται να ληφθούν φωτογραφίες και βίντεο του νικητή και του εκπροσωπούμενου παιδιού. Για τον σκοπό αυτό, ο νικητής, ως νόμιμος κηδεμόνας του εκπροσωπούμενου παιδιού, πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του στη Λίντλ Ελλάς και ΣΙΑ Ο.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) ΓΚΠΔ.

Εάν υποβληθεί δήλωση συγκατάθεσης στο πλαίσιο αυτής της κλήρωσης, το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του ΓΚΠΔ αποτελεί τη νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων βάσει συγκατάθεσης. Οι φωτογραφίες ή/και οι λήψεις βίντεο που θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο του επάθλου μπορούν να δημοσιευθούν μαζί με το όνομα και τον τόπο κατοικίας του νικητή στα διαφημιστικά μέσα του διοργανωτή (π.χ. δελτίο τύπου, www.lidl-hellas.gr, περιοδικό εργαζομένων, Facebook). Τα δεδομένα αυτά υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει του άρθρου 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ. Ο διοργανωτής έχει έννομο συμφέρον να διαφημίζει τον εαυτό του και τους διαγωνισμούς του- επιπλέον, υπάρχει δημόσιο συμφέρον (ιδίως των άλλων συμμετεχόντων) για την πραγματική υλοποίηση της κλήρωσης και τη διανομή του επάθλου.

Εάν η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται σε συγκατάθεση σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) ΓΚΠΔ, η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή με ισχύ για το μέλλον. Η ανάκληση οδηγεί στη διαγραφή των δεδομένων που έχουν ήδη συλλεχθεί. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι εάν ανακληθεί η συγκατάθεση για φωτογραφίες και λήψεις βίντεο του εκπροσωπούμενου παιδιού κατά τη διάρκεια ενός αγώνα UEFA EURO 2024TM, η συμμετοχή του εκπροσωπούμενου παιδιού θα αποκλειστεί.


4. Αποδέκτες/κατηγορίες αποδεκτών:

Περαιτέρω διαβίβαση σε τρίτους θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή της κλήρωσης (π.χ. περαιτέρω οργάνωση του επάθλου από τη Lidl Stiftung και την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (εφεξής επίσης "UEFA")) και για τη δημοσίευση των νικητών (π.χ. στο Facebook). Αποκλείουμε οποιαδήποτε περαιτέρω διαβίβαση σε τρίτους.

Επιπλέον, η Λίντλ Ελλάς και ΣΙΑ Ο.Ε. και οι συνεργαζόμενες εταιρείες ενδέχεται στο πλαίσιο της κλήρωσης να συλλέξουν περαιτέρω προσωπικά δεδομένα απευθείας από τους νικητές, τα οποία απαιτούνται για την αποστολή ή την παράδοση του επάθλου. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στις επιμέρους πληροφορίες προστασίας δεδομένων στην πλατφόρμα εγγραφής.

5. Περίοδος αποθήκευσης/κριτήρια για τον καθορισμό της περιόδου αποθήκευσης:

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανακοίνωση των νικητών, τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα διαγραφούν πλην των δεδομένων που αφορούν την εκπλήρωση φορολογικών υποχρεώσεων μεταξύ του διοργανωτή αλλά και των νικητών, τα οποία θα διατηρηθούν για το χρονικό διάστημα που επιβάλουν οι σχετικές νομικές υποχρεώσεις φύλαξης δεδομένων που προβλέπει η φορολογική νομοθεσία. Στην περίπτωση του επάθλου, τα δεδομένα των νικητών θα διατηρηθούν κατά τη διάρκεια των νόμιμων και συμβατικών αξιώσεων.

6. Δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων

Ο συμμετέχων και το εκπροσωπούμενο παιδί έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν δωρεάν πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί γι' αυτούς. Αμφότεροι έχουν επίσης το δικαίωμα να ζητήσουν τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων και το δικαίωμα να λάβουν τα σχετικά δεδομένα σε δομημένη μορφή.

Ο συμμετέχων και το εκπροσωπούμενο παιδί μπορούν ανά πάσα στιγμή να αντιταχθούν στην επεξεργασία δεδομένων που είναι απαραίτητη για την προστασία των έννομων συμφερόντων της Λίντλ Ελλάς και ΣΙΑ Ο.Ε. ή τρίτου μέρους. Εάν έχει δοθεί συγκατάθεση στο πλαίσιο αυτής της κλήρωσης, μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή με ισχύ για το μέλλον. Επιπλέον, ο συμμετέχων και το εκπροσωπούμενο παιδί μπορούν να απευθυνθούν στην εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, ιδίως στο κράτος μέλος του τόπου κατοικίας τους ή του τόπου της φερόμενης παράβασης.

Ο συμμετέχων μπορεί να ασκήσει τα προαναφερθέντα δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων για τον εαυτό του ή/και για το εκπροσωπούμενο παιδί επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών της Λίντλ Ελλάς και ΣΙΑ Ο.Ε.: info@lidl.gr.