ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα, η ανάγκη για σταθερές αξίες στην καθημερινή μας ζωή γίνεται όλο και πιο σημαντική.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα, η ανάγκη για σταθερές αξίες στην καθημερινή μας ζωή γίνεται όλο και πιο σημαντική.

Για εμάς, στη Lidl, προτεραιότητα είναι να «ακούμε» τις ανάγκες σας καθημερινά και να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Έτσι, δημιουργήσαμε τη νέα σειρά τοπικών και ποιοτικών προϊόντων Νώμα, για να μπορείτε να απολαμβάνετε γεύσεις από κάθε τόπο στον τόπο σας.


Έλληνες παραγωγοί ακολουθούν πιστά τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου τους για να δημιουργήσουν τα προϊόντα Νώμα.


Μια σειρά απο τις πιο εμβληματικές γεύσεις Προστατευόμενης Ονομασίας

Προέλευσης και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης της Ελλάδας.

ΤΟ ΝΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Text And Image Section

Κάθε τόπος δίνει ξεχωριστά προϊόντα και εμείς στη Lidl επιλέγουμε πάντοτε τα καλύτερα, εκείνα με την πιο δυνατή υπογραφή σε γεύση και ποιότητα.


Ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα, αναζητήσαμε παραγωγούς, δοκιμάσαμε τα προϊόντα τους και επιλέξαμε τα καλύτερα, εκείνα που αξίζει να φέρουν τη σφραγίδα της σειράς Νώμα.


Μια συλλογή από φέτες Π.Ο.Π., από την Πελοπόννησο μέχρι την Ήπειρο και τη Θράκη, γραβιέρες Π.Ο.Π. από την Κρήτη και καλαθάκι Λήμνου Π.Ο.Π., Σαν Μιχάλη Π.Ο.Π. Σύρου, και όλα τα τυριά που αγαπάμε να φιλοξενούμε στο τραπέζι μας.


Στην Κρήτη ανακαλύψαμε το καλύτερο απάκι και εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, στους κάμπους της Θεσσαλονίκης και των Σερρών φτάσαμε για να βρούμε το καλύτερο ρύζι, φέραμε τα πιο φρέσκα αυγά αχυρώνα από διαφορετικές περιοχές της χώρας, δοκιμάσαμε παξιμάδια και μέλια, χυμούς φρούτων και αλίπαστα.


Σε όσα βρήκαμε να συναντιούνται η ποιότητα, η τεχνογνωσία, η ιστορία του κάθε τόπου στη γεύση και στα αρώματα, η αυθεντικότητα και η σοβαρότητα στην παραγωγή, βάλαμε τη σφραγίδα Νώμα. Γιατί είναι αυτά τα προϊόντα που δίνουν ουσία και νόημα στην παράδοση της χώρας μας σήμερα και ανοίγουν τον δρόμο για το αύριο μιας στιβαρής παραγωγής με υψηλές διατροφικές προδιαγραφές.


Ελάτε να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα της γεύσης, απολαμβάνοντας την ιστορία της κάθε περιοχής στο καθημερινό μας τραπέζι. Άλλωστε, όλες οι νέες διατροφικές τάσεις, όλα όσα επιλέγουμε σήμερα, έχουν τις ρίζες τους στο χθες και απλώνουν τα κλαδιά τους στο αύριο.


Άλλωστε, το Νώμα (το νόημα) της υγιεινής διατροφής, της εντοπιότητας, της διατροφικής αξίας και της ευζωίας κρύβεται στην ποιότητα των επιλογών που κάνουμε καθημερινά.

 1. Μεζέδες Νώμα

  Μεζέδες Νώμα

  Η ελληνική γεύση έχει Νώμα. Στο ελληνικό τραπέζι, μέχρι σήμερα και πάντοτε, τα πιάτα είναι για να μοιράζονται, γίνονται οι μεζέδες που θα ανοίξουν την όρεξη και την καρδιά των συνδαιτυμόνων.

 2. Συγγνώμη... Δεν είναι πλέον διαθέσιμο
  Γλυκά Νώμα

  Γλυκά Νώμα

  Το γλυκό Νώμα της ζωής μας. Στο πρωινό ή το βραδινό μας, στο δεκατιανό και τα κεράσματά μας, πρωταγωνιστούν η γλυκύτητα και η ανάλαφρη γεύση του αρωματικού μελιού, του ολόφρεσκου χυμού, της βελούδινης κρέμας και του ρυζόγαλου.

ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ

Βρείτε τα προϊόντα ΝΩΜΑ σε όλα τα καταστήματα μας.