Ψωνίζεις - Φορτίζεις

Φορτίστε και ψωνίστε. Κάντε τις αγορές σας ακόμα πιο αποτελεσματικές. Για τον σκοπό αυτό, επεκτείνουμε συνεχώς τις δυνατότητες φόρτισης για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στα καταστήματά μας.

Φόρτιση μέσω Web
Ψωνίζεις - Φορτίζεις

 • 1
  Σάρωση

  Σαρώστε τον κωδικό QR στον σταθμό ηλεκτρικής φόρτισης και μεταβείτε σε αυτή τη σελίδα.

 • 2
  Πληρωμή

  Κάντε κλικ στο «Φόρτιση μέσω Web» και στη συνέχεια θα μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής.

 • 3
  Φόρτιση

  Μόλις επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, ξεκινά η διαδικασία φόρτισης.

Όροι και Προϋποθέσεις

Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις μας. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία "Φόρτιση μέσω web", η σύμβαση φόρτισης συνάπτεται αποκλειστικά με την ChargePoint Austria GmbH. Δεν είμαστε ο συμβατικός σας εταίρος και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν απαιτήσεις ή ζημίες που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη σύμβαση φόρτισης που συνάπτεται μέσω της λειτουργίας "Φόρτιση μέσω web". Τώρα θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο της ChargePoint Austria GmbH.


Η τιμή ανά κιλοβατώρα για τη φόρτιση μέσω διαδικτύου είναι:


AC: 0,45€ ανά kWh

DC: 0,55€ ανά kWh

Lidl e-mobility: Οι δρόμοι μας προς την επιτυχία


Προσφέρουμε αποκλειστικά πράσινο ρεύμα* για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Ενεργούμε συνειδητά για τον άνθρωπο και τη φύση και δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε μακροπρόθεσμα την προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος.

 1. Πράσινο ρεύμα

  Πράσινο ρεύμα

  Η Lidl Ελλάς καλύπτει τις ενεργειακές της ανάγκες εξ ολοκλήρου με πράσινο ηλεκτρικό ρεύμα. Έτσι υποστηρίζουμε την ενεργειακή μετάβαση και την προστασία του κλίματος. Από το 2020, οι περισσότεροι από 28 σταθμοί φόρτισης έχουν εφοδιαστεί πλήρως με πράσινο ρεύμα*.

 2. Επέκταση της υποδομής φόρτισης

  Επέκταση της υποδομής φόρτισης

  Στόχος είναι να εξοπλιστούν όλα τα καταστήματα με σταθμό ηλεκτρικής φόρτισης. Βασιζόμαστε στη στοχευμένη χρήση διαφόρων σταθμών φόρτισης. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της τοποθεσίας, θα είναι δυνατή η φόρτιση 11-22 kW, π.χ. σε σταθμούς γρήγορης φόρτισης DC με 22 kW.

 3. Διαθεσιμότητα των σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης

  Διαθεσιμότητα των σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης

  Η απεικόνιση των σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης σε ζωντανό χρόνο, δίνει στους πελάτες μας την ευκαιρία να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα, την ισχύ σε kW και την τοποθεσία ενός σταθμού ηλεκτρικής φόρτισης.

*Για αυτό χρησιμοποιούνται ευρωπαϊκά πιστοποιητικά προέλευσης αναγνωρισμένα από αρμόδια υπηρεσία εγγυήσεων προέλευσης στη αντίστοιχη χώρα.

Συχνές Ερωτήσεις

Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, π.χ. τον τύπο του ρεύματος (AC = εναλλασσόμενο ρεύμα ή DC = συνεχές ρεύμα), τη διαθέσιμη ισχύς φόρτισης του σταθμού ηλεκτρικής φόρτισης, την τεχνολογία φόρτισης που είναι εγκατεστημένη στο όχημα, καθώς και την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας

Η φόρτιση είναι δυνατή μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας και η μέγιστη διάρκεια είναι μία ώρα. Η διαδικασία φόρτισης τερματίζεται αυτόματα μετά από μία ώρα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος στην αναζήτηση καταστημάτων.

Όλοι οι σταθμοί ηλεκτρικής φόρτισης διαθέτουν καλώδια DC. Όσον αφορά τα καλώδια AC, απαιτείται σε ορισμένες τοποθεσίες ειδικό καλώδιο (τύπου 2).

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το σημείο φόρτισης θα είναι διαθέσιμο.

Μπορείτε να περιμένετε μέχρι να απελευθερωθεί ο σταθμός φόρτισης ή εάν είναι απαραίτητο, να χρησιμοποιήσετε έναν σταθμό ηλεκτρικής φόρτισης σε άλλο καταστημά μας για να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο.


Διαθέτουμε πρίζες τύπου 2 στους σταθμούς ηλεκτρικής φόρτισης AC.

Στους σταθμούς ηλεκτρικής φόρτισης DC διαθέτουμε καλώδια φόρτισης AC τύπου 2, καθώς και καλώδια φόρτισης CCS και CHAdeMO.

Ναι, τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα μπορούν επίσης να φορτιστούν στους σταθμούς ηλεκτρικής φόρτισης.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου με χρήση κάρτας φόρτισης.

Η φόρτιση στους σταθμούς ηλεκτρικής φόρτισης προς το παρόν είναι δωρεάν για τους πελάτες μας. Οι διαδικασίες φόρτισης δεν χρεώνονται. Σε περίπτωση αλλαγής τιμολογιακής πολιτικής θα ενημερωθείτε στην τρέχουσα σελίδα.

Προς το παρόν μπορείτε να επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω της διεύθυνσης e-mail info@lidl.gr.