The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

    Εμαγιέ μαντεμένιο τηγάνι, κατσαρόλα και ψηστιέρα: για περισσότερη διασκέδαση στο μαγείρεμα! Με τα μαντεμένια μαγειρικά σκεύη, η μαγειρική σας δημιουργικότητα θα έρθει στο προσκήνιο. Ψάχνετε για ένα παραδοσιακό μαντεμένιο τηγάνι για επαγωγή & co. ή προτιμάτε τον εμαγιέ μαντεμένιο σίδηρο ως μοντέρνο συνδυασμό υλικών; Στη Lidl θα βρείτε τα μαγειρικά σκεύη σας για περισσότερη διασκέδαση στην κουζίνα.

    Φρεσκοψημένο ψωμί σε μαντεμένια κατσαρόλα σε τραπέζι κουζίνας.

    Χυτοσίδηρος με εμαγιέ: Φυσικό σμάλτο για τις καλύτερες αντικολλητικές ιδιότητες- Σμάλτο χωρίς PTFE ή PFOA Εξαιρετικά ανθεκτικό, ανθεκτικό στις κοπές και ενεργειακά αποδοτικό- Δεν χρειάζεται ψήσιμο- Διαχρονική, μοντέρνα εμφάνιση.

    Γυναίκα μαγειρεύει με κόκκινη μαντεμένια κατσαρόλα, ατμός αναδύεται από το φαγητό.

    Χυτοσίδηρος ή εμαγιέ χυτοσίδηρος: Οι επαγγελματίες σεφ λατρεύουν τα μαντεμένια τηγάνια, κατσαρόλες και ψησταριές. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άλλο υλικό για το μαγείρεμα και το ψήσιμο που να είναι τόσο φυσικό και ισχυρό ταυτόχρονα.ο χυτοσίδηρος εκτιμάται εδώ και αιώνες για τη βέλτιστη αποθήκευση και κατανομή της θερμότητας. Μαγειρεύετε απαλά στο σημείο; Κανένα πρόβλημα! Είτε πρόκειται για μια ζουμερή, τραγανή μπριζόλα είτε για αρωματικά λαχανικά: τα πιάτα σας θα βγουν ακόμα καλύτερα με μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο.η Lidl σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε κατσαρόλες και τηγάνια από κλασικό χυτοσίδηρο ή σειρές μαγειρικών σκευών από σμαλτωμένο χυτοσίδηρο. Αυτή η περαιτέρω εξέλιξη συνδυάζει τις ιδιότητες μαγειρέματος του χυτοσίδηρου με τις ιδιότητες εύκολης φροντίδας του σμάλτου. Ποιο ταιριάζει καλύτερα στην κουζίνα σας; Εσείς αποφασίζετε!

    Emailliertes Gusseisen

    Klassisches Gusseisen

    ✓ Antihaftbeschichtung ohne PTFE oder PFOA

    ✓ Perfekt für gleichmäßiges Garen

    ✓ Absolut geschmacksneutral

    ✓ Pflegeleicht und schnittfest

    ✓ Für alle Herdarten inklusive Induktion

    ✓ Auch für den Backofen geeignet

    ✓ Antihaftbeschichtung durch Einbrennen

    ✓ Perfekt für scharfes Anbraten

    ✓ Natürliche Patina verbessert Geschmack

    ✓ Langlebig und schnittfest

    ✓ Für alle Herdarten inklusive Induktion

    ✓ Auch auf Grills oder direkt im Feuer

    Το ξέρατε; Αν θέλετε τα ψητά και παρόμοια πιάτα να είναι ιδιαίτερα ζουμερά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ψησταριές από χυτοσίδηρο και χυτοσιδηρές κατσαρόλες με σύστημα πτώσης. Ειδικά λακκάκια στο καπάκι μετατρέπουν το υγρό μαγειρέματος σε σταγόνες που στάζουν συνεχώς το φαγητό σας.
    Μαγείρεμα με μαντεμένια τηγάνια & co: συμβουλές μαγειρικήςΕίτε χρησιμοποιείτε ένα μαντεμένιο τηγάνι στην επαγωγή είτε μια μαντεμένια ψησταριά στο φούρνο, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές, ώστε αυτό το σούπερ υλικό να αναδείξει τις καλύτερες μαγειρικές του ικανότητες.Δώστε χρόνο στο μαντεμένιο να ζεσταθεί αργά πριν προσθέσετε το φαγητόΑπλά σβήστε τη φωτιά νωρίτερα - το υλικό εκπέμπει αρκετή θερμότητα.Κατά το τηγάνισμα, χρησιμοποιήστε ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμότητα λάδι με υψηλό σημείο καπνού.Αποφύγετε το ψυχρό σοκ που προκαλείται από το ρίξιμο κρύου νερού σε καυτό χυτοσίδηρο.Λάβετε υπόψη ότι τα όξινα τρόφιμα αντιδρούν με τον κλασικό χυτοσίδηρο.